Wat kan ik voor u betekenen

Duopartners in het onderwijs

Speciaal voor duopartners zijn er verschillende themabijeenkomsten zoals 'Afstemming en taakverdeling' en 'Regels en afspraken'. Samen met de duopartners gaan we aan de slag. Naast de bijeenkomsten bestaan er begeleidingstrajecten op maat waarbij groepsobservaties een onderdeel zijn. Opgeven kan via deze site via het contactformulier. 

Teamtrainingen:

Vanuit mijn eigen intuïtieve, positieve en enthousiaste drive kan ik leidinggevenden, leerkrachten en teams begeleiden tijdens een zoektocht naar een goed pedagogisch klimaat binnen een school. Nadat er samen gekeken is naar mogelijkheden begeleid ik scholen met het uitdragen/versterken van een nieuwe visie door middel van trainingen. Deze trainingen zijn altijd op maat, doel- en visiegericht. 

Twee voorbeelden van deze trainingen en begeleiding zijn De Vreedzame School en Stichting Actief Ouderschap


 

Begeleiding en coaching van leerkrachten:

Wil een leerkracht zijn of haar time- en klassenmanagement verder ontwikkelen en versterken, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen kijken we naar het leerkrachtengedrag. Een goed pedagogisch klimaat waarin een leerkracht kan voldoen aan de verschillende onderwijsbehoeften van kinderen staat hierbij centraal.


Nieuw op een school of nieuwe groep? Dat vergt energie. Ik bied speciale coachingstrajecten aan waarbij een luisterend oor en samen zoeken naar goed oplossingen centraal staat. Je hoeft het niet alleen te doen!